Tømrer på tur

tømrer

Lige meget hvilken branche man er i kan det altid betale sig at tage på en studietur for at lære noget nyt og især hvis man er i tømrer branchen.

Når en tømrer tager på studietur kommer han hjem med ny viden

Når man i sit arbejde eller på sit studie går i stå med at lære bør man gøre noget ved det. Hvis man har arbejdet på et tømrerfirma i Kolding hele sit liv og efterhånden har prøvet alt det man kan så kan det være, at man begynder at føle, at man ikke kan lære mere. Men det er aldrig tilfældet og så snart, at denne tanke strejfer en bør man straks få den ud af hovedet. For man kan altid lære noget nyt, ligegyldigt om man er tømrer i Fredericia eller Kolding er der altid mulighed for at lære noget nyt, som man ikke vidste i forvejen. Hvis mester kan se, at du begynder at kede dig lidt når du er på arbejde i Kolding så gør han klogt i at gøre noget ved det og hjælpe dig med at blive fagligt udfordret. Det kan gøres på mange måder. For eksempel kan han sende dig på et efterkursus, hvor du kan lære noget nyt. Måske kan du endda lære noget, som ikke umiddelbart har noget med dit fag at gøre, men noget som alligevel kan være brugbart. Det kunne for eksempel være, at du lærer hvordan man bruger mindfulness i arbejdet. Dette vil både gavne dig, men så sandeligt også dine kollegaer, som du giver denne viden videre til.

Få ny viden om mindfulness og brug det i arbejdet som tømrer

Mange vil måske tænke, at det er lidt utraditionelt at bruge mindfulness i arbejdet som tømrer, men det er kun fordi, at de ikke er så nytænkende som din mester, hvis det er noget han har tænkt over. For en sådan træning vil ikke nødvendigvis gøre dig bedre til dit håndværk som sådan, altså det med at være tømrer, men til gengæld vil det gøre, at alle de andre ting kan gøres bedre. Så hvis du i Kolding vil være kendt som tømreren der kan få folk til at slappe af så er det bare med at tage til sådan et kursus. Du kan endda gå så langt helt at droppe dit erhverv som tømrer for i stedet at blive lærer i mindfulness. Så kan du lære alle dine tømrerkollegaer op i hvordan man anvender denne form for terapi i arbejdet som tømrer. Du kan sætte dem alle sammen i en rundkreds og så lader festlighederne begynde. Start med at forklare dem hvordan man kan udføre mindfulness når man spiser. Så tag en rugbrødsmad og sig, at dine kollegaer først skal røre ved den hvorefter de skal holde om den. Dernæst kan du sige, at de stille og roligt skal tage en lille smag af denne rugbrødsmad og rigtigt føle, hvordan den smager og føles og det kræver at tage tid og stoppe op.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *