Ting du ikke finder andre steder, finder du i dette byggemarked

byg

I et byggemarked kan du finde spændende ting, som du ikke finder andre steder, men de ting du finder her kan bruges til mange andre ting end det som de egentligt er beregnet til.

Et byggemarked er et slaraffenland for de kreative

Hvis du er kreativ anlagt og har lyst til måske at lave noget brugskunst som du kan sælge så kan du sagtens gå i et byggemarked og finde nogle materialer her. Du er nok aldrig den type, der har lavet så meget håndværk og bygget så meget. Det er i hvert fald ikke lige med de kvaliteter, at de kender dig i Ebeltoft. Tværtimod så er du mere typen der går rundt og synger og danser og laver kunstting og sælger dem. Og det er du også god til. Men når du er træt af at male med akryl og skære i træstubbe så kan du tage til byggemarked og her vil du finde inspiration til materialer du kan anvende i forbindelse med at lave dine kunststykker, som kan bruges til alt mellem himmel og jord. Et sted du bør starte er i den afdeling der har forskellige fugemateriale. Sådanne fugematerialer er jo brugt til at fuge, men du kan vælge at bruge dem til noget andet. For du kan købe dette materiale i dit byggemarked og vælge at lave en skulptur af det. For det er sådan, at når det er inde i tuben er det helt blødt, men det bliver meget hurtigt hårdt når først det har forladt tuben og det kan du bruge til din fordel. Måske synes du altid, at rådshuspladsen i Ebeltoft har manglet en skulptur og det bestemmer du dig for at lave om på.

Køb meget fugemasse i et byggemarked hvis du vil lave skulpturer

Hvis du har planer om at lave en statue eller lignende i det lidt utraditionelle materiale fugemasse så bør du inden du går i gang tage dig dine forholdsregler. Det første du skal gøre er at købe en maske i din lokale byggemarked. De fås i forskellige størrelser så du kan købe lige den der passer allerbedst til din ansigtsstørrelse og til diameteren af dit hoved. Dette kan de eventuelt vejlede dig i byggemarkedet i Ebeltoft så du er sikker på at få den rigtige med. Du skal nok også have fat i noget byggemarkedpersonale når du skal lave en bestilling på fugemasse. For det er sådan, at det er de færreste der kommer til et byggemarked og skal bruge omkring 1 ton fugemasse så det er højst sandsynligt ikke noget de bare sådan lige har på lager. Så tag lige en medarbejder til side og fortæl vedkommende om dine planer for at gøre Ebeltoft til et mere kunstnerisk og smukt sted med din skultpur af fugemasse. Han vil helt sikkert elske idéen og straks gå ud og bestille den store mængde fugemasse. Dernæst er der intet der hindrer dig i at komme i gang med at lave din statue og snart har du en statue.

Se udvalget af ting på http://gronfeldbyggecenter.dk/

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *