Tag dit mobile bredbånd med i sommerhuset

Når man tager i sommerhus, er det som oftest for at slappe af og tænke på alt muligt andet arbejde. Derfor er der mange der holder hårdt på, at sommerhuset skal være frit for internet, men hvis du foretrækker at kunne udnytte de rolige omgivelser til netop at kunne samle dig om de mere komplicerede arbejdsopgaver, så er det næsten et must at have mobilt bredbånd.
Vil du gerne have mobilt bredbånd i sommerhuset? Så skal du først og fremmest sikre dig, at der en udbyder, der tilbyder en fornuftig dækning i det område, hvor dit sommerhus er placeret. Mange sommerhuse ligger i sagens natur i tyndt befolkede områder og gerne nær vand eller skov, og det er ikke altid det bedste udgangspunkt, når man leder efter god dækning til det mobile bredbånd.

De mest populære sommerhusområder i Danmark har meget forskellige dækningsforhold. For eksempel er dækningen meget dårlig på Mols, mens der i Ebeltoft kun ti kilometer væk, er udmærket dækning til mobilt bredbånd.

God dækning i Gilleleje og Skagen

I området omkring Gilleleje er der også rigtig mange sommerhuse, og i det område er der oven i købet også rigtig god dækning, så har man et sommerhuse nær Gilleleje, kan mobilt bredbånd være et fantastisk alternativ, hvis man har brug for en arbejdsweekend i ro og fred.

Også i Skagen og byerne lige omkring, er der rigtig god dækning, mens billedet er et noget andet hvis man ser på området omkring Otterup på Nordfyn. I byerne er dækningen også her ganske fin, men jo tættere man kommer på kysten, des mere tvivlsom bliver dækningen. I dette område er TDCs dækning ikke overbevisende, mens Telia, Telenor har lidt mere hastighed at byde på.

Også langs den jyske vestkyst skal man undersøge sagen nøje for at finde den bedste udbyder af mobilt bredbånd. Ingen af udbyderne tilbyder nemlig god dækning på hele området, så her handler det om at se nøje efter hvilket selskab, der tilbyder den bedste dækning i præcis det område, hvor sommerhuset er placeret. Brug hjemmesiden www.bredbaandsguiden.dk til at sammenligne de forskellige udbydere.

I området omkring Odsherred er der også rigtig mange sommerhuse. Her er der generelt fin dækning til mobilt bredbånd, men der er også nogle områder – især nær skovene – hvor dækningen er tvivlsom. Igen er det meget forskelligt, hvor de enkelte udbydere har problemer, så er man grundig når man undersøger dækningskortene, kan man næsten altid finde en udbyder, der kan levere en acceptabel internethastighed.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *