Star Wars genoplivet i LEGO Star Wars

lego-star-wars

Hvis du er en af de mange der er vokset op med de meget kendte Star Wars-film som en del af dit underholdningsunivers, har du måske set filmene flere gange, og er en stor entusiast. Denne serie ramte som få andre en enormt bred mængde af mennesker og der var virkelig mange der blev fortryllet af dette helt nye univers, der var noget helt andet end hvad man var vant til fra alle mulige andre film. Holdet bag filmene gjorde sig nogle tanker der aldrig er blevet gjort før, og var enormt ambitiøse da de skulle lave forskellige scener der krævede special effects. Der blev ikke sparet på noget, og filmene tog verden med storm. Efter den første var udkommet, var det næsten ikke til at tro at de kunne følge den op med en film der var bare næsten ligeså god, men de næste to film var ligeså vellidte, og Star Wars var nu en trilogi. Det fascinerende univers Star Wars udgør, var, og er stadig, noget der tryllebinder enormt mange mennesker, som meget få andre historier har formået. Er du en af de få der slet ikke har set filmene endnu, så er der mange der misunder dig muligheden for at se dem for første gang. Det er en helt speciel oplevelse, som man ikke lige glemmer med det samme.

Sammenlign priser på LEGO Star Wars her

Lad os give oplevelsen videre

Når der nu er så mange der er så glade for Star Wars, så må det jo betyde at vi skal have givet denne glæde videre til de nye generationer, så de også kan opleve spændingen. Har du børn er der altid overvejelsen om hvor gamle de skal være for at se forskellige film, og denne overvejelse skal du helt sikkert også tage når det kommer til disse film, for det er ikke de mest børnevenlige film. Men megen vold, og komplicerede opbygninger skal der en hvis alder til før man forstå hvad det er der foregår, og egentlig kan følge med, og nyde oplevelsen. Det ville være en skam at give barnet et dårligt indtryk af filmene, bare fordi du ikke har tænkt over hvor gammelt barnet er, og hele handlingen dermed ingen mening har givet. Det er selvfølgelig også forskelligt fra barn til barn hvor tidligt du kan se film som disse sammen med dem, så du skal bare være opmærksom på det. Der er ikke mange der kender dit barn så godt som dig, så derfor har du helt sikkert styr på hvornår det er smart at se disse film med dem.

LEGO Star Wars er en god måde at starte på

Er dine børn ikke så gamle kan det være en god ide ikke at vise filmene til dem, men derfor kan du godt introducere dem til universet. LEGO har nemlig lavet et samarbejde med folkene bag Star Wars, der gør at der nu findes noget der hedder LEGO Star Wars. LEGO Star Wars eksisterer både som traditionelle samlesæt, men det findes også som spil, og det er her der er mange børn der finder en masse glæde. Det er nemlig spil de kan spille med deres venner mens de går igennem det univers der har fascineret så mange verden over i løbet af de sidste mange år. Og så er børnene også godt underholdt, så du kan få ro til at tage opvasken.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *