Sådan lægger du neglelak på ordentlig vis

Føler du ikke, at du er specielt god til at lægge neglelak? Men vil du gerne lære at neglelak på ordentlig vis, så du stolt kan vise dine flotte negle frem på arbejdet eller i skolen? Så bør du læse med her, da du finder en god og gennemarbejdet guide til, hvordan du lægger neglelak på ordentlig vis. Der er ingen tvivl om, at neglelak altid har været og fortsat er den perfekte afrunding på dit outfit – det kan nærmest tolkes som det ultimative accessory. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke helt er lige så nemt at gå til, som hvis du bare skal smide en halskæde om halsen eller have en lækker taske på skulderen. I denne her forbindelse skal der arbejdes for sagen og investeres tid i, at få det til at se godt ud.

Forbered neglene

Det første du skal gøre er, at file neglene i form. Hernæst skal du forsigtigt skubbe dine neglebånd tilbage, hvilket kan gøres med en såkaldt rosenpind. Hvis du ikke ved hvad neglebånd er, så er det den hvide kant øverst på neglen. Sørger du for at skubbe dine neglebånd, så bliver selve overgangen mellem din negl og din finger skarp, og det får ligeledes også din negl til at se en tand længere ud. Det vil desuden også forlænge levetiden på din lak, da neglebåndene nemt skaller af, og det vil din neglelak dermed også gøre, hvis du lægger den ovenpå.

Læg lakken

Næste skridt er, at lægge lakken. Det er dog vigtigt, at du husker på, at rulle neglelaksflasken mellem dine hænder i cirka 30 sekunder, hvilket varmer neglelakken op. Det holder blandt andet bobler væk, så din neglelak bliver glat og jævn. Herefter skal du åbne flasken. Det er desuden vigtigt, at du husker at tørre den ene side af penslen af på flasken, så du ikke får for tykt et lag af lak på neglen. Du skal huske at lægge lakken i tre strøg – først ét i midten og derefter ét i hver side. Du skal ikke fylde neglen fuldstændig med farve, men derimod lade cirka 2 mm. være fri i hver side, da det får dine fingre til at se længere og slankere ud. Det er vigtigt, at du lægger lakken omhyggeligt og i tynde lag – og at du lader dem tørre godt mellem hver omgang. Bruger du ikke denne fremgangsmåde, så skaller farven blot af.

Beskyt neglelakken

Hvis du gerne vil have, at din lak holder længere, så bør du investere i en god overlak. Der er ingen tvivl om, at de billigste lakker kan holde i op til flere dage, hvis du blot sørger for at lægge en holdbar og kvalitetsrigtig overlak. Derfor anbefales det på kraftigste vis, at du beskytter din neglelak med en overlak, da det kan forbedre holdbarheden på din neglelak. Du skal naturligvis lade din neglelak tørre inden du lægger en overlak på. Du kan finde både overlak og neglelak på Cleanskin.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *