Prøv dig frem med webhotel til billige priser

webhosting

Selvom vi ikke tænker over det, så bruger vi faktisk rigtig meget af vores dag på hjemmesider. Hvis vi skal tjekke vejrudsigten, tv-programmet eller hvornår det igen bliver fuldmåne, så er det altid internettet vi bevæger os ud på og så ind på en masse forskellige hjemmesider. Specielt sociale medier er vi også blevet meget bidte af. Men hvis nu man står på den anden side og ikke kun vil besøge en hjemmeside, men også selv lave en, så skal man skaffe sig et webhotel og gerne til gode priser. Hvad end du er i gang med at teste en idé, starte en virksomhed eller lave et lille hyggeligt personligt projekt, så kan det være smart med en hjemmeside. Man vil dog gerne holde prisen lav, så der er nogle metoder man kan benytte, hvis budgettet ikke er det højeste.

En virksomheds spæde start

At starte en virksomhed er en bøvlet proces for mange. Hvis ikke man har prøvet det før (og selv hvis man har), så er der rigtig mange ting, som man skal holde styr på. Du skal sørge for din markedsføring, regnskab, kunder, salg og mange andre ting. Når man lige er ved at starte virksomhed, så er man ofte i en fase, hvor man ikke er sikker på, om idéen egentlig er god og om den kan bruges til noget. Her kan en hjemmeside være en stor gavn. Man kan nemlig få et webhotel til gode priser (se bare her på Hostingguiden), hvilket betyder, at du for ret få penge, kan få lavet en hjemmeside som beskriver dit projekt. På den måde kan du så promovere din hjemmeside og forsøge at få den ud til mennesker, så du kan se om der er andre der også synes godt om dit projekt. Du kan f.eks. samle mail-adresser eller feedback, så du kan udvikle din idé. Når du så er klar til at gå i luften, så kan du opgradere dit webhotel, så den kan håndtere den øgede trafik og du har fået testet din idé af, så du er sikker på, at dit projekt ikke bare er en masse varm luft, men der rent faktisk er kunder derude, som gerne vil købe dit produkt.

Et personligt projekt

Et webhotel kan også være en fordel, hvis du er i gang med et lille personligt projekt. Det kan være du er ved at lave en samling af billeder, med alle dine familiemedlemmer, som du gerne vil kunne gå ind og se på, men også dele med din familie i nye og næ. Her har du måske ikke lyst til at bruge det store beløb på et webhotel, da det egentlig bare er et lille projekt du laver i fritiden og ikke noget, du har tænkt dig skal genere en indtægt. På den måde mister du altså ikke de store penge og skal ikke betale meget mere end 10-20 kroner om måneden, for at din familie og dine venner kan komme ind og kigge på den hjemmeside. Så længe trafikken er lav, så kan prisen også holdes meget lav.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *