Ny by = Ny internetudbyder?

Skal du flytte til en ny by, og overvejer måske at skifte internetudbyder? Ja så kan der være råd at hente.

Det kan nemlig ikke altid være lige let at skifte sin internetudbyder, men nogle gange kan det være nødvendigt. Det kan også være du bare gerne vil tage din nuværende forbindelse med derhen til hvor du nu skal være. Der kan være mange muligheder men også årsager.

Hvis du allerede har en fastnet bredbåndsforbindelse som også kan være kaldt for et ADSL eller xDSL kabel, som er det samme som et almindeligt bredbånd, ja så kan du egentligt lade det være som det er, og du behøver normalt ikke at skulle skifte til noget smartere. Det vil din forhandler kunne finde ud af. Har du derimod en kabel-tv forbindelse, så kan det være at du bliver nød til at skifte til en anden type internetforbindelse når du flytter. Flytter du fx ud på landet, så kan det sagtens være, men flytter du blot lidt væk, ja så er der ikke den store grund til at flytte til en anden type forbindelse.

På landet kan der ofte være dårligere forbindelse i byerne. Dog er den almindelige fastnet forbindelse temmelig udbredt i Danmark, det er faktisk den forbindelse som er mest udbredt i Danmark. Derfor er der også størst chance for, at hvis du har denne forbindelse, så kan du tage den med videre når du flytter.

I langt de fleste tilfælde så vil du ikke miste din forbindelse til internettet når du skifter, men der kan dog være en risiko. Hvis du er meget afhængig af dit internet, hvis du måske arbejder hjemmefra eller studere, så kan det være en rigtig god ide investere i en mobil internetforbindelse. Det fungere lidt som et USB stik som du bare stikker i computeren og så vil du kunne have internettet med dig hvor du vil.

OBS: du skal være opmærksom på at du aldrig vil kunne opsige dit abonnement hvis du stadig er i en bindingsperiode med din nuværende udbyder.

Jeg vil anbefale dig at tjekke priserne på bredbånd på bredbaandtest.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *