Find rundt i junglen af SMS lån

sms lån

Det bliver mere og mere udbredt blandt forskellige teleudbyder at tilbyde SMS lån. Via din mobiltelefon er det nu muligt at optage sms lån, der fungere på samme vilkår som almindelig kendte kviklån. Afhængig af udbyder er der mulighed for at låne mellem 1000 og 25.000 danske kroner og dermed øge din frihed i hverdagen.

Et optimalt tidspunkt at vælge et SMS lån er hvis din løn eller SU ikke er gået ind til tiden eller du står i byen og ser et tilbud det simpelthen ikke er muligt at sige nej til. Et SMS lån er markant hurtigere end hvis du for eksempel skulle låne det samme beløb i banken. Dette skyldes at der ikke stilles de store krav til dig som låner i forhold til et banklån. Gennem et SMS lån undgår du også at skulle stå til regnskab hos en bankmand og dermed heller ikke skulle forklare hvad pengene skal bruges til.

Tidligere har der været meget kritik af SMS lån for at de skulle være meget dyre. Dette er dog ikke helt rigtigt. Det afhænger meget af om du betaler lånet tilbage til tiden. Har du mulig for dette er der nemlig mulighed for at optage gratis lån. Det er derfor meget vigtigt at tjekke løbetiden for tilbagebetalingen af SMS lånet, da det kan variere meget.

Det eneste du har brug for at optage et SMS lån er en mobiltelefon og internetforbindelse.

Vigtig opmærksomhed ved SMS lån?

I forbindelse med valget af et SMS lån er der nogle ting som det er vigtigt at være opmærksom på.

  1. ÅOP, hvilket er den årlige rente i procent
  1. Effektive Rente, der udelukkende medregner rentesatsen
  1. Beløbet der skal tilbagebetales. Dette vil være det samlede beløb som du skal tilbagebetale.

Allerede som 18 årig er der mulighed for at optage et SMS lån, men grundet institutternes skepsis overfor denne aldersgruppe er det vigtigt at være meget opmærksom på hvor lånet optages, da der kan være meget store forskelle i betingelserne for SMS lånet.

For at kunne optage et SMS lån skal du være i besiddelse af et dansk perrsonnummer og bopælsadresse.  Dette skyldes at institutterne gerne vil sikre sig de får deres penge igen. Det er ikke nødvendigt at stille nogen form for sikkerhed inden SMS lånet optages.

Det er en god ide at tænke sig meget grundigt om inden optagelsen af et SMS lån, hvis man tænker tilbagebetalingen inden for løbetiden kan blive et problem. Det kan hurtigt blive meget dyrt.

Guide til et SMS lån

Hvis du har besluttet dig for at optage et SMS lån kan du med fordel følge denne guide for at sikre en hurtig og nem måde til at gennemføre lånet.

  1. Beløbet du ønsker at låne skal fastsættes
  1. Besøg forskellige udbydere og sammenlign løbetid og afbetalingen for at låne dit fastsatte beløb.
  1. Udvælg det bedst match til dine behov, hos en af udbyderne

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *