Find de rigtige sko til den rigtige pris

Når man skal købe nye sko – og det er uanset om man er typen, der køber sko af nødvendighed, eller typen der samler på sko og går højt op i det – så gælder det samme: man leder efter de helt rigtige par sko, og vil også gerne finde dem til en pris, man vil betale. Det kan faktisk godt være svært. Både det første, det andet og især kombinationen af model og pris.

Udfordringen – der både er gældende når man handler i fysiske butikker og når man handler online – er at den enkelte butik kun har bestemte mærker og modeller af sko. Ofte skal man shoppe rundt blandt en masse forskellige skobutikker, før man finder de sko man er på udkig efter. Og når man så er nået så langt, så kan man ende med at give for meget for skoene, fordi en helt anden butik har dem billigere. Det opdagede man bare ikke i tide.

Hvad nu hvis man kunne samle alle de store online butikker, der sælger sko i ét website? Hvad nu hvis man dermed kun skulle gå ét sted hen og få det samlede lager? Hvad nu hvis man kunne shoppe blandt mere end 58.000 forskellige sko?

Ved du hvad, det kan man faktisk! Du skal blot taste dig ind på www.footmall.dk og så er du i skohimlen. Websitet samler sko fra 5 store webshops i én søgning, hvor du kan søge på tværs i deres store lagre. Det drejer sig om nogle absolut sværvægtere, nemlig Footway, Zalando, Brandos, Bubbleroom og Sarenza.

Næsten 60.000 sko samlet på ét sted

Med så mange tusinde sko samlet på ét sted, er der næsten altid mulighed for at finde lige præcis det eller de par sko, du står og mangler. Uanset om det er et par nye sneakers eller de fine stiletter til næste uges fest. Sko til kvinder, mænd og børn kan man finde på Footmall.dk.

Det der også er smart ved denne side er, at man kan sortere på pris, så hvis det ikke er et helt bestemt sæt sko, men kigger efter, men f.eks. blot gerne vil have nye støvler eller nye sneakers, så kan man altid finde dem der er billigst fordi der er udsalg eller tilbud på dem. Er man rigtig meget til udsalg, kan man gå ind i en bestemt kategori, hvor der kun er samlet sko, der sat ned i pris.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *