Få styr på rouletten og forøg dine gevinster

Rouletten er en af de mest foretrukne kasinospil. Lige siden rouletten har eksisteret har man forsøgt at finde et roulette system, der gjorde det muligt at skabe overskud. Altså at man opnår en tilbagebetalingsprocent, der overstiger hundrede procent. Der findes mange mulige måder at gøre det på, men en af de mest anderkendte og benyttede spil strategier er Martingale-systemet, hvor indsatsen fordobles, hvis man taber. Hvis man vil have en instruktion i, hvordan systemet udføres i praksis og matematikken bag kan man besøge www.roulette-systemer.dk.

Hvor skal jeg placere mine indsatser?

Martingale-systemet er opbygget på en sådan måde, at man placerer sin indsats på en given farve. Vi antager i dette tilfælde, at det er på sort, det kunne vel og mærke også have være rød. Hvis der vindes på indskuddet udføres den samme handling igen med det samme indskud. Hvis vi antager, at indsatsen tabes, fordobles indsatsen på sort til næste runde. Denne handling udføres indtil man vinder, og dermed har skabt et overskud. Derfor er systemet helt sikkert værd at afprøve, hvis man er ny til at spil roulette.

Intet system er skudsikkert

Martingale-systemet er blot et af mange roulette systemer, som er blevet udviklet gennem tiden. Der er ikke matematisk evidens for, at man vil vinde i det lange løb. Men det er stadig en af de stærkeste systemer, der er blevet lavet. Det er let udførligt og kræver ikke det store af spilleren. En ulempe, der findes ved dette system er, at det kræver en stor bankroll, hvis man har tabt mange gange i streg, fordi man ved hvert indskud dobler op. Men hvis man er tålmodig og ikke spiller for flere penge end man har råd til at tabe, kan roulette give et godt afkast.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *