Få kortlagt din bygning med en byggeteknisk rapport

en rapport

En byggeteknisk rapport har til formål at kortlægge din bygnings tilstand og derved give dig et overblik de muligheder der for renoveringer.

Bestil en byggeteknisk rapport.

En byggeteknisk rapport beskriver bygningens tilstand, årsagsbestemmer og danner grundlag for udredningsopgaver til det fremtidige arbejde med bygningen.

Det er ligeledes oplagt at få foretaget en byggeteknisk rapport ved pludselige skader, for at få klarlagt om det er muligt at bibeholde konstruktionerne og genanvende dem og i hvilket omfang udbedring og afhjælpning er muligt Det er ligeledes muligt med en byggeteknisk rapport, at udrede bygningsskader, vurdering af efter fugt, brand, sætning/fysisk skade, opsyn og måling af for eksempel fugt, kvalitetskontrol i udføringsfasen og udarbejdelse af udbedringsforslag.

Hvis man har været udsat for et skybrud og man har haft vand i kælderen eller hvis man har oplevet at ens bygning har sat sig fordi der piloteres ved siden af på grund af nybyggeri kan det være nødvendigt med en byggeteknisk rapport for at får klarhed over skaderne i forbindelse med en eventuel erstatningssager og så videre.

Hvis man har problemer med indeklimaet i ens bolig, det kan være på grund af problemer med fugt og derved følgende skimmelsvamp skader kan det være godt at få problemet klarlagt igennem en byggeteknisk rapport.

Hvis du går med tanker om en energi renovering vil den gode start være en byggeteknisk rapport der giver dig et overblik over de muligheder du har for at forbedre din bolig. Der kan være penge at spare ved at energirenovere din bolig. At få sit hus efterisoleret, skiftet vinduer eller få lagt nyt tag er en investering der hurtigt kan tjene sig selv ind igen igennem det man sparer i el og varme. Samtidig får man også en fordel af at man får et bedre indeklima og derved et bedre helbred.

Byggeteknisk rapport i forbindelse med køb eller salg af bolig.

Hvis du står på tærsklen til at skulle købe en bolig er det er også en god investering at købe sig en byggeteknisk rapport der giver dig overblik over hvad der kan være af skjulte fejl og mangler i den bolig i har udset jer som jeres nye drømmebolig. Ligeledes hvis du går med tanker om at sælge din bolig er det en god ide at få bestilt en byggeteknisk rapport der giver dig et overblik over de fejl og mangler der er i jeres/din bolig derved undgår du at der kan komme ubehagelige efterspil i forbindelse med en bolighandel fordi der er skjulte fejl eller mangler køberen mener at sælgeren har skjult for køberen og derved ført køberen bag lyset. Med en byggeteknisk rapport undgår man kort sagt ubehagelige overraskelser til stor fordel for både køber og sælger, og det er derved en udgift der hurtigt tjener sig selv hjem igen i form af den tryghed og sikkerhed den giver i diverse juridiskes og byggetekniske spørgsmål man som lægmand kan have svært ved at gennemskue eller ikke har mulighed for selv at undersøge.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *