Effektivt vægttab, velvære og smertelindring med Bailine

wellness

Kæmper du med overvægt, træthed eller konstante smerter grundet sygdom? Så kan svaret på dine bønner vel være Bailine. Firmaet startede i Århus, men har siden spredt sig til andre dele af landet, og man kan i dag finde deres smerte- og slankeklinikker overalt.

Hvad er Bailine, og hvad kan det gøre for dig?

Der er tale om muskeltræning med elektroder, hvor man er i stand til at træne ens muskler op og sætte forbrændningen i vejret uden at dyrke hård motion. Konceptet går ud på mere end dette, og bygger først og fremmest på 3 grundprincipper: Kost, aktivitet og motivation. Det garanteres at man kan blive slankere, hvis man følger programmet, og man bliver hjulpet på et individuelt plan, alt efter hvilke målsætninger man har. Slankning kan både betyde vægttab og tab af centimetre, da man også vil kunne se og mærke en betydelig forskel ved centimetertab, på trods af at man ikke kan se nogen forskel på vægten. Man vil under behandlingen lære om sunde kostvaner, der kan være til glæde for en selv og ens nærmeste. Når det drejer sig om aktivitet kommer elektrodebehandlingen ind i billedet, og ideen er at holde formen og den naturlige spænding i musklerne, for at sikre en god bevægelighed. Behandlingen kan tilpasses alle aldre og forme, således at man får det ønskede resultat. Man kan bruge behandlingen til at supplere anden træning, men det vigtigste er at spise sundt mens man modtager behandling, for at opnå gode resultater. Motivation er vigtig, når det kommer til at tabe eller slanke sig. Det kan være et mentalt hårdt projekt at kaste sig ud i, og de tanker man gør sig om det kan have større betydning end man umiddelbart skulle tro. Hvis man er i stand til at kontrollere ens tanker, så vil man i løbet af kort tid opleve, at de andre ting også begynder at fungere. Man kan blandt andet lære at styre ens spise- og aktivitetsvaner med mentale teknikker.

Bailine er mere end blot vægttab

Det er mere end blot vægttab, da man ved hjælp af denne behandling også kan lindre smerter i forbindelse med f.eks. gigt, fibromylagi, sclerose, nervebaneskader, nakke- skuldre- eller rygsmerter, muskelspændinger, m.m. Mange af dem, der ønsker at modtage behandling med elektroder vælger at gøre dette, da de lider af kroniske smerter, og ikke fordi at de ønker væggtab. Derfor kommer der en varieret gruppe af kunder hos Bailine. Man vil opleve en diskret og personaliseret service, og der er blandt andet tænkt meget over kundernes blufærdighed, og da behandlingen er udviklet og testet på kvinder har mænd ingen adgang, samt at ejerne og personalet alle er kvinder. Langt de fleste kan modtage behandling med elektroder og følge programmet, men der er dog enkelte undtagelser, f.eks. hvis man lider af en hjertefejl, har en indopereret pacemaker, epilepsi, åreknuder, kræft, trombose eller infektionssygdomme. Hvis man har en af disse lidelser eller sygdomme bør man kontakte ens egen lægen for en afklaring først.

Læs mere på bailine.dk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *