Bestil dit hæklegarn hjem i dag

hæklegarn

Rundt omkring i mange af de danske hjem sidder der dagligt kvinder og mænd, der hygger sig i sofaen eller lænestolen med lidt hækling. Som garvet hækler kan man sagtens bruge stort set alle typer garn til at skabe flotte kreationer af den ene eller den anden slags, men som nybegynder i hobbyen er det bedst at starte med at bruge hårdt spundet garn, da dette ikke er for tyndt og ikke splitter og gør ens hækleprojekt grimt og nedsætter ens lyst til at fortsætte. Det rigtige hæklegarn kan have stor betydning for, hvordan ens hobby og niveau udvikler sig, ingen siger at man skal springe over, hvor gærdet er lavest, men man behøver jo ikke gøre det mere besværligt end højst nødvendigt.

Brug det rette hæklegarn til dine projekter.

Der er meget forskel på de forskellige typer hæklegarn, der findes på markedet, noget er som nævnt lettere at hækle med end andet, men typen på hæklegarnet har også meget indflydelse på, hvordan det færdige produkt bliver. Går man med en idé til et hæklet sjal eller halstørklæde bør man f.eks. benytte lette uldgarner, da dette føles lækkert mod huden og giver et flot resultat, hvorimod bomuldsgarn med en smule akryl egner sig perfekt til hæklet amigurumi. Du kan på nettet finde alle de typer hæklegarn du måtte have brug for til alle dine projekter, alt fra bomuldsgarn, uldgarner og blandingsgarner.

Brug dit hæklegarn til gave, eller lav selv gaver.

Der er ikke noget så dejligt som bløde pakker til fødselsdage eller under juletræet, et par hæklede strømper, halstørklæder eller større projekter som trøjer giver de fleste et smil på læben, da folk værdsætter disse gaver, da de ved hvilken tid man har lagt i hjemmelavede gaver. Kender man en, hvis store hobby er at hækle kan hæklegarn i en kurv altid bringe glæde, da det jo bare giver lysten og muligheden for mere hjemlig hygge. Det er de sidste par år blevet utrolig moderne at klæde dukker og bamser i hæklet tøj, der findes utrolig mange opskrifter på disse ting i diverse hæklehæfter og på internettet, så ønsker man at forkæle familiens prinsesse kan man gøre det ved at give hendes legetøj ny garderobe i flotte farver og mønstre. Ofte vil barnet selv have tøj, der matcher dukkens eller bamsens, hvilket blot giver anledning til mere hyggelig hækletid, en god måde at bruge sit hæklegarn på.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *