Badmintonketcher til børn

Min datter på 7 år er begyndt til badminton og hun er verdens største smil hver gang hun kommer hjem fra træning. Jeg har aldrig selv spillet badminton, men det har min kone for nogle år siden, på noget motions-hygge plan, så Julie fik hendes ketcher med til træning og så gik vi ud fra det ville gå fint.

Jeg blev dog lidt overrasket, da træneren en dag ringede for at snakke med os omkring en ny badmintonketcher til Julie. Han fortalte at den badmintonketcher som hun spillede med nu var for lang til hende og hun havde brug for en junior badmintonketcher. Han anbefalede os at kigge på denne webshop: badmintonketcher.dk hvor de var specialister i badmintonketcher. Jeg må indrømme at jeg aldrig havde tænkt over der fandtes forskellige størrelser af badmintonketcher, men da træneren forklarede at det var for at de små spillere ikke skulle slå ketcheren i jorden kunne jeg godt se pointen. Hvis de små spillere de første mange år render rundt og bøjer armen for ikke at slå deres badmintonketcher i jorden, ja så blev det som Julies træner sagde lidt svært at få dem til at strække armen når de blev høje nok.

Jeg gik fluks ind på badminton webshoppen kunne her til min skræk se der var 2 forskellige størrelser på junior badmintonketcher. Der var en størrelse som stort set ikke havde noget skaft og så var der en størrelse med et skaft der så ud til at være 10cm kortere end en almindelig badmintonketcher. Jeg tænkte at det naturligvis måtte være et spørgsmål om hvor høj barnet var, da det jo var det der afgjorde om man skulle have en junior badmintonketcher i første omgang og ganske rigtigt, da jeg kom til at læse nærmere om de to junior ketcher kunne jeg se at den ene var til børn under 5 år og 110cm og den anden var til børn over 110cm og som ikke kunne holde en almindelig badmintonketcher i strakt arm ned langs siden uden at den rørte jorden. Julie er 120cm høj og derfor bestilte jeg den største af junior ketcherne og nu venter vi bare på hun vokser så meget at hun kan få en almindelig badmintonketcher.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *